<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Kunstakademiet i Trondheim - Masterutstillingen 2020

09.10.-01.11.2020
TKM Gråmølna

"Kanskje bærer utstillingen preg av litt mer frihet og litt mindre press"

Introduksjon: TIDE - Masterutstillingen Kunstakademiet i Trondheim

Bli med på omvisning i Masterustillingen til studentene fra Kunstakademiet i Trondheim!


Tid og sted
TKM Gråmølna17. oktober 2020 kl. 14.00
24. oktober 2020 kl. 13.00

Da museet stengte som følge av covid-19 pandemien måtte vi utsette og avlyse flere arrangement og utstillinger i 2020. Den årlige avgangsutstillingen til Kunstakademiet i Trondheim (KiT) ble en av dem. Det er derfor med stor glede at Trondheim kunstmuseum nå kan presentere en utstilling med 11 av masterstudentene som gikk ut fra Kunstakademiet våren 2020.

Utstillingen er noe endret og nedskalert grunnet utsettelsen. Noen av masterprosjektene kan ikke vises fordi utstillingen har blitt flyttet fra første til andre etasje. Vi har derfor latt studentene selv velge hva de ønsker å vise på årets utstilling. Selv med denne friheten viser de fleste sitt masterprosjekt.

Årets utstilling viser et bredt spekter av utrykk og temaer. Det som karakteriserer masterutstillingene, og som alltid gjør de spennende, er at alt er helt nytt! Det er nå. Disse nyutdannede kunstnerne viser oss et tverrsnitt av det som rører seg på den internasjonale kunstscenen, til inspirasjon og ettertanke, og vi gjør lurt i å gi dem vår oppmerksomhet. Utstillingen er en ypperlig introduksjon til samtidskunst, og et innblikk i hva som kommer.   Deltagende kunstnere er:
Lisa Størseth Pettersen, Mahsa Hamed Mousaviyan, Qianhui Qian, Per Stian Monsås, Bella da Silva Buxbom, Lili Zaneta, Màtè Labus, Erina Kawachi, Sigrid Voll Bøyum, Hedda Kristine Bremseth og Oscar Debs.

 • Sigrid Voll Bøyum. (Foto/Photo)
  Sigrid Voll Bøyum.
 • Oscar Debs. (Foto/Photo)
  Oscar Debs.
 • Hedda Kristine Bremseth. (Foto/Photo)
  Hedda Kristine Bremseth.
 • Erina Kawachi. (Foto/Photo)
  Erina Kawachi.
 • Qianhui Qian. (Foto/Photo)
  Qianhui Qian.
 • Per Stian Monsås. (Foto/Photo)
  Per Stian Monsås.
 • Fotografi av Lili Zaneta, verket heter Moment of being human og blir en del av hennes utstilte verk. (Foto/Photo)
  Fotografi av Lili Zaneta, verket heter Moment of being human og blir en del av hennes utstilte verk.

Se også: