<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />

Utstillinger

Aktuelle utstillinger

TKM-2397-1990_Keiseraas_Karsten_Danselektionen.jpg. Foto/Photo

Samlingen

Samlingen

Denne utstillingen viser kunst fra de aller første og tidligste verkene i samlingen og helt frem til de nyeste. Utstillingen er i hovedsak kronologisk oppbygd, med en tematisk presentasjon i hver sal.

TKM Bispegata 
IMG_2707.jpg. Foto/Photo

Håkon Bleken: Protagonist - Antagonist

Håkon Bleken: Protagonist - Antagonist

Verk fra Kunstgaven Håkon Bleken, Trondheim kunstmuseums samling

TKM Gråmølna 
TKM2213-the-future-is_insta.jpg. Foto/Photo

The Future is _____.

The Future is _____.

I The Future is _____ ønsker museet å utfordre en tradisjonell, heteronormativ verdensforståelse gjennom å aktivere hele sanseapparatet. Gjennom lek og sanseopplevelser inviterer denne utstillingen til en fri tenkning om at fremtiden er _____.

Kunstnere:
Zheng Bo, Anne Breivik, Anja Carr, Lars Hansen, Thorolf Holmboe, Christian Krogh, Sandra Mujinga, Brittany Nelson, John Anton Risan, Pipilotti Rist, Axel Salto, Jeremy Shaw, Stig Sjølund, Jonas Kjellgren og Ronny Hansson, Børre Sæthre m.m.

TKM Bispegata  24. sep. 2022 – 5. mars 2023
onske.JPG. Foto/Photo

Marthe Elise Stramrud - Reis deg

Marthe Elise Stramrud - Reis deg

En serie nye keramikkskulpturer i en nærmest umulig skala vises denne høsten på TKM Gråmølna, som store kropper i utstillingsrommene. 1,8 tonn med leire er formet, reist, glasert og brent. Med livlige farger og grove penselstrøk blir skulpturene Stramruds lerreter. I en særegen form- og materiallek viser hun frem, skjuler og flytter fokus, og det oppstår en spenning, en ny dialog mellom flate og dybde, mellom det to- og tre-dimensjonale, mellom figurasjon og abstraksjon, mellom da og nå.

TKM Gråmølna  22. okt. 2022 – 15. jan. 2023

Tidligere utstillinger

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Følg lenken for å få oversikt over tidligere utstillinger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev