<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Hver måned inviterer vi store og små på omvisning og praktisk skapende arbeid i verkstedet!

Familiesøndag gir barn og voksne mulighet til å oppleve kunst og skape ting i felleskap. Vi tar utgangspunkt i ett eller flere verk i utstillingene våre og en av våre formidlere legger til rette for at barna kan utforske kunsten sammen med de voksne. I verkstedet lar vi oss inspirere av opplevelsen i utstillingen.

Familiesøndag: Juleverksted

Før vi vasker gulvet, bærer ved og pynter tre skal det lages kunst!
Vi lager treskulpturer inspirert av maleriet Norsk juleskikk av Adolf Tidemann og kubistiske malerier i samlingsutstillingen. Vi finner frem trematerialer, pussepapir, limpistol og maling og legger til rette for et verksted der små og store sammen kan kose seg sammen og lage juleskulpturer. Velkommen!


Tid og sted
TKM Gråmølna 5. desember 2021 kl. 12.00 – 15.00

Billetter

Familiesøndag: Stilleben og matskulptur

Østers, bananer, grønnsaker, fugler og en kjempestor hare! Har du sett maleriet som henger på Trondheim kunstmuseum Gråmølna?

Denne søndagen tegner vi stilleben! Etterpå kan du lage en skulptur i leire, inspirert av det du har tegnet eller sett. Vi studerer mat, blomster og ulike objekter.

Kunstneren Georg Jacobsen tegnet og malte flere bilder av mat, krukker, blomster og dyr som stod i ro - dette kalles stilleben. Sammen ser vi på utstillingen før vi går i verkstedet, tegner stilleben og lager matskulpturer.


Tid og sted
TKM Bispegata 9. januar 2022 kl. 12.00 – 15.00

Billetter

Praktisk informasjon

  •  Aktivitetene veiledes av en museumspedagog og passer for alle.​Verkstedet varer fra 12-15. 
  • Av hensyn til smittevern selger vi familiebilletter i kohorter. Hver billett gir tilgang til ett bord, med maks fem plasser. 
  • Barn må gå i følge med voksne. 
  • Familiesøndag veksler mellom å finne sted på TKM Gråmølna og i TKM Bispegata. 

Tilbud til barn alle dager: Tegnesaker er alltid tilgjengelig på aktivitetsbordet i formidlingsrommet, her finner du også en sittegruppe og bildebøker man kan bla i sammen med barna.  

  •  (Foto/Photo)
    1/1
    Trondheim kunstmuseum