<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Hver måned inviterer vi store og små på omvisning og praktisk skapende arbeid i verkstedet!

Familiesøndag gir barn og voksne mulighet til å oppleve kunst og skape ting i felleskap. Vi tar utgangspunkt i ett eller flere verk i utstillingene våre og en av våre formidlere legger til rette for at barna kan utforske kunsten sammen med de voksne. I verkstedet lar vi oss inspirere av opplevelsen i utstillingen.

Familiesøndag: Fra maleri til skulptur

Hvordan kan man lage et kunstverk med utgangspunkt eller med inspirasjon fra et annet kunstverk?

I utstillingsserien Kunstnerens valg 2021 har Tore Reisch laget en skulptur inspirert av Jacob Weidemann sitt maleri "Hildring" fra 1998. Hva har treskulpturen hans til felles med Jacob sitt maleri? Vi lar oss inspirere av skulpturen til Tore Reisch og maleriet til Jacob Weidemann og bruker restmatrialer i tre fra treverkstedet til Tore til å lage vår egne skulpturer.


Tid og sted
TKM Bispegata 3. oktober 2021 kl. 12.00 – 15.00

Billetter

Praktisk informasjon

  •  Aktivitetene veiledes av en museumspedagog og passer for alle.​Verkstedet varer fra 12-15. 
  • Av hensyn til smittevern selger vi familiebilletter i kohorter. Hver billett gir tilgang til ett bord, med maks fem plasser. 
  • Barn må gå i følge med voksne. 
  • Familiesøndag veksler mellom å finne sted på TKM Gråmølna og i TKM Bispegata. 

Tilbud til barn alle dager: Tegnesaker er alltid tilgjengelig på aktivitetsbordet i formidlingsrommet, her finner du også en sittegruppe og bildebøker man kan bla i sammen med barna.  

  •  (Foto/Photo)
    1/1
    Trondheim kunstmuseum