<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

The Future is

EVENTS

Dans på museet, omvisninger, fest med Skeivt Opprør og performancer er noe av programmet vi tilbyr under utstillingen The Future is ____. På denne siden har vi samlet all info om arrangement knyttet til utstillingen.

Museum take-over

Kurator: Guri Simone Øveraas

Guri Simone Øveraas har kuratert et program under paraplyen Museum take-over for utstillingen The Future is_____.

Guri Simone Øveraas (f.1990) er en kunstner født og oppvokst i Tråante/Trondheim. Hun har en Bachelor i billedkunst fra Kunstakademiet i Trondheim og tok sin master ved Kunstakademiet i Tromsø der hun ble uteksaminert våren 2020. Øveraas arbeider ofte med sted og identitet. Gjennom performance og skulpturelle verk forteller hun historier både fra virkeligheten og sine egne drømmer. 

The Future is Flow

Med danser Loan TP Hoang

  • 1/1

The Future is Queer

med Skeivt Opprør

Performancer:

TKM_The_future_is___.PhotoCredit_Lili_Zaneta-3.jpg (Foto/Photo)

Ride 1:6 (Crash)

Ride1;6 (Crash) (2013-2014) er en bane som strekker seg gjennom gallerirommet og tar deg med på en reise der du snurrer rundt din egen akse i slow motion. Reisen inviterer til å se rommet fra uvante vinkler - og kanskje til en endret tilstand?

Kan prøves på utvalgte onsdager og søndager!  18-års aldersgrense. 

TKM_The_future_is___.PhotoCredit_Lili_Zaneta-4.jpg (Foto/Photo)

Performance: Shrink

En person henger i en gjennomsiktig pose. Kroppen beveger seg sakte fra posisjon til posisjon. Kroppen er vektløs, inneklemt mellom to store, gjennomsiktige plastflak. En pumpe suger gradvis luften ut og etterlater kroppen vakuumpakket og vertikalt opphengt. Et rør satt inn mellom de to plastlagene gjør at personen inne i installasjonen kan regulere luftstrømmen og få tilførsel av luft. Resultatet er at plasten skaper en omsluttende, beskyttende hinne rundt kroppen, samtidig som den hindrer fri bevegelse. Alle bevegelser skjer langsomt i dette begrensende rommet. Kan oppleves  på utvalgte onsdager og søndager! 

Trykk her for å se alle tidspunkt for Ride1:6 (Crash) og performance: Shrink