<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />

OPEN CALL: THE ROMEOS

Vi ser etter unge personer med mannlig utseende til et performanceprosjekt under en utstilling med kunstneren Dora Garcia sommeren (mai-september) 2018. Du trenger ikke ha noen erfaring med teater, men interesse for skuespill/dans/kunst.

Performancen vil pågå over en lengre tidsperiode, derfor må du kunne kombinere performancen med ditt normale liv. Engasjementet vil vare opp til (men kan vare mindre enn) fire måneder. Arbeidsdager og timer er svært fleksible og arbeidsforholdene er ikke stressende, heller avslappende.

Du må også kunne møte opp på spesifikke tidspunkt (kanskje en dag i uken) på museet, spesielt på dager hvor en bestemt aktivitet finner sted og det kan forventes at det er en del besøkende. Eventuelt delta på andre kulturelle aktiviteter i byen.

Performancedeltagerne blir honorert.

For å søke sender du en kort presentasjon av deg selv (helst på engelsk), sammen med et bilde, CV og kontaktinformasjon til: kommunikasjon@trondheimkunstmuseum.no Merk mailen med: «The Romeos.»

Performancen er utviklet av Dora Garcia.


For mer info se: