<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />

Kurs

Møt kunsten i museet med en av våre fagpersoner! Med utgangspunkt i vår samling eller aktuell utstilling får kursdeltakerne fordype seg og prøve ulike teknikker. I verkstedet får hver deltaker utforske sin egen kreativitet veiledet av en av våre pedagoger.

  • 2/2

MALERIWORKSHOP MED INGUNN YSTAD

WORKSHOP OVER TO KVELDER

24. JUNI OG 1. JULI. KL. 18.30-20.30
TKM BISPEGATA

Velkommen til to kvelder på Trondheim kunstmuseum der vi arbeider med akrylmalingens egenskaper. Vi fokuserer på å skape variasjon og bevegelse i billedflaten. Workshopen ledes av billedkunstner Ingunn Ystad som gjennom ulike kreative metoder og med bruk av enkle komposisjonsprinsipper ønsker å vise mulighetene for hvordan et bilde kan bygges opp. Ystad vil bruke eksempler fra Trondheim kunstmuseums samling, samt egne verk som eksempler på ulike teknikker og maleunderlag. Alt du lager får du selvfølgelig med deg hjem og kan henge på veggen, eller gi bort i gave.

Ingunn Ystad er utdannet billedkunstner ved Kunstakademiet i Trondheim. Ystads billedverden består av lag på lag med farger og former og ulike overflater. Hun blir aldri lei av å se på og å prøve ut nye maleteknikker og fargesammensetninger. Hun ønsker i denne workshopen å spre gleden av å være i en skapende billedprosess.

Workshopen koster kr. 1000. Dette inkluderer alt materiale, lett snacks og noe å drikke.
NB! Det er et begrenset antall plasser. Påmelding sendes formidling@trondheimkunstmuseum.no

Praktisk informasjon:
Vi følger myndighetenes anbefalinger og har begrenset antall deltakere på kurset. Det vil være god plass mellom deltakerene, håndsprit tilgjengelig og materialer/pensler er nye/desinfisert. Dersom du har spørsmål kan du alltid kontakte oss på formidling@trondheimkunstmuseum.no

Malekurs for lærere og pedagoger på grunnskole og videregående skole.

Trondheim kunstmuseum​ Bispegata 7B​

[NY DATO KOMMER]

Billedkunstner Ingunn Ystad inviterer sammen med Trondheim kunstmuseum til lærerkurs i maleri. I dette tilpassede kurset setter vi fokus på lek og utforskning i en skapende billedprosess. Ystad vil bruke eksempler fra Trondheim kunstmuseums samling samt egne verk som eksepler på ulike teknikker og maleunderlag. Vi jobber med ulike male- og fargeblandingsteknikker, og Ystad viser flere ulike teknikker og metoder som kan benyttes i egen undervisning. Alt man lager i løpet av dagen får man ta med hjem.

Ingunn Ystad er utdannet billedkunstner ved Kunstakademiet i Trondheim. Hun har også bakgrunn i både kunsthistorie og pedagogikk. Ystad har tidligere undervist på videregående og jobbet som museumspedagog. Ystads billedverden består av lag på lag med farger og former og ulike overflater. Hun blir aldri lei av å se på og å prøve ut nye maleteknikker og fargesammensetninger. Hun ønsker i dette kurset å formidle og spre gleden av å være i en skapende billedprosess.  På kurset lærer du metoder som egner seg godt i egen undervisning.

  • Pris for kurset er 250 kr, inkl. materialer og enkel lunsj.
  • Påmelding til: formidling@trondheimkunstmuseum.no  

Påmelding

Angi hvilket kurs du ønsker, navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kun fullstendige påmeldinger er gyldige.
Send mail til: formidling@trondheimkunstmuseum.no
Betaling skjer via faktura som sendes ut før kursstart.

Håndtering av personopplysninger:
For at vi skal kunne ta imot din bestilling behøver vi å behandle dine personopplysninger. Vi håndterer dine personopplysninger i henhold til EUs forordning for personvern – GDPR.

  • 2/6
  • 3/6
  • 4/6
  • 5/6
  • 6/6