<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />

Kurs

Kunstkurs for voksne

Møt kunsten i museet med en av våre fagpersoner! Med utgangspunkt i vår samling eller aktuell utstilling får kursdeltakerne fordype seg og prøve ulike teknikker. I verkstedet får hver deltaker utforske sin egen kreativitet veiledet av en av våre pedagoger.

Collage jam!

21.08.2019 // Kl. 18.30-20.00

Ønsker du å bli inspirert til å lage noe kreativt? I utstillingen Do Not Go Gentle ser vi hvordan Håkon Bleken gjennom flere år har utforsket collagen og dens potensiale til å skape ny mening ut av sammenlimte enkeltbilder.

Denne kvelden presenterer en av museets fagpersoner Blekens collager og hans ulike tilnærming til teknikken. Etterpå får kursdeltakerne selv arbeide med egne collager på lerret i verkstedet. Det blir også anledning til å kjøpe både vin, øl og alkoholfritttil hyggelige priser.

Trondheim kunstmuseum stiller med alt av materiale: lerret, sakser, lim, maling og mengder med gamle og nye magasiner, bilder og annet visuelt materiale. Har du eget materiale du ønsker å bruke er du hjertelig velkommen til å ta det med.

Kurset holdes av Christina Undrum, Avdelingsleder formidling.

Pris: 250kr

NB! Plassbegrensing.

Egne priser i baren.

Tekstworkshop

14.09.2019 // Kl. 13.00-15.00

Vi inviterer til tekstworkshop i A K Dolvens utstilling på TKM Gråmølna. Flere av verkene i utstillingen er tekstbaserte, og det er disse som vil være utganspunktet for workshopen som ledes av Märit Aronsson, billedkunstner og kommunikasjonsarbeider ved TKM.

Pris: 250 kr

Kurset passer fra 16 år og oppover. NB! Plassbegrensing.

For eksempler på Märits arbeid se:  https://www.maritaronsson.com

[Utsnitt] A K Dolven - ( ), 2012 Veggtegning med blyant Med tillatelse fra OSL contemporary og Anthony Wilkinson gallery

Lærerkurs

Vi tilbyr kurs tilrettelagt spesielt for lærere og pedagoger. Kursene gir en innføring i et tema og en teknikk som enkelt kan gjennomføres med elever i etterkant. Her får du dybdekunnskap om ulike teknikker, samlingen og aktuelle utstillinger.

Følge med - program for høsten 2019 kommer!

  • 1/9
  • 4/9
  • 5/9
  • 6/9
  • 8/9
  • 9/9

Påmelding

Angi hvilket kurs du ønsker, navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kun fullstendige påmeldinger er gyldige.
Send mail til: formidling@trondheimkunstmuseum.no
Betaling skjer via faktura som sendes ut før kursstart.

Håndtering av personopplysninger:
For at vi skal kunne ta imot din bestilling behøver vi å behandle dine personopplysninger. Vi håndterer dine personopplysninger i henhold til EUs forordning for personvern – GDPR.