<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=797583897089809&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Konsert

Søndag 24. november kl. 19
TKM Gråmølna

SAW er en fritt improviserende gitar og tromme-duo som gradvis bygger opp store musikalske landskaper. I grenselandet mellom det ultra-tonale og det støyende komponerer bandet filmatiske og ofte dramatiske musikalske narrativer. En fintfølende blanding av drone, minimalisme, postrock og noise som ofte bærer langt utenfor den verden man sitter i når konserten begynner.

SAW består av Tomas Järmyr og Eirik Havnes. Järmyr er en trommeslager kjent fra hardtslående band som Motorpsycho, Zu og Yodok, samtidig som han har herjet på den europeiske improscenen i mange år, med et bredt spekter av konsertkonsepter. Eirik Havnes er en gitarist og lydkunstner, som alltid jakter etter nye lydkilder og utradisjonelle måter å skape tradisjonell musikk på. Havnes har, i tillegg til å ha turnert med Turbohaler og med Natalie Sandtorv de siste årene, komponert en rekke multikanals droneverker og installasjoner ved flere av Norges store samtidsgallerier.

Bandet gav ut sin første LP i 2014, og kom i 2017 ut en plate sammen med den belgiske gitaristen og lydkunstneren Dirk Serries, som også er en del av Yodok III.

Konsert: SAW

Opplev Harald Sohlbergs malerier med improviserte lydlandskap med SAW. Kjøp billetter her.


Tid og sted
TKM Gråmølna24. november 2019 kl. 19.00

Billetter
Saw voksen: 150,-   Saw honnør/student: 100,-  

Se også: